2014. február 7., péntek

Céklás-almás ital

A cékla kiváló téli vitaminforrás lehet. Gazdag káliumban, kálciumban, foszforban és vasban, valamint A-, B- és C-vitaminban. Antioxidáns tulajdonságú, és híres még vérképző hatásáról is. Egyszóval igazi szuper növény, ami senkinek sem hiányozhat az étrendjéből. És ahogy azt már tudjuk, a legjobb, ha nyersen fogyasztjuk, mivel így minden értékes anyagot megőríz.
Íme egy tipp reggelire, vagy vacsorára.


Hozzávalók:

1 banán
1 alma
2 közepes cékla
pár csepp citromlé
tisztított víz

1.A hozzávalókat a fenti sorrendben a turmixgépbe tesszük, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy éppen elfedje.
2. Teljesen simára turmixoljuk, majd fogyasszuk egészséggel! :)

Ani
Tisztán, tuatosan!