Hozzávalók:
2 kisebb cukkini
2-3 szem közepes burgonya
1 negyed karalábé
1 negyed zellergumó
1 közepes fej vöröshagyma
só, bors, lestyán, tárkony
1. A zöldségeket megtisztítjuk, felkockázzuk. Kevés olivaolajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket egy együtt pirítjuk őket egészen addig, amíg kicsit megpuhulnak.
2. Felöntjük vízzel, és fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, beletesszük a tárkonyt és lestyánt is. A legjobb, ha friss fűszernövényeket használunk.
3. Ha megfőttek a zöldségek, az egészet összeturmixoljuk, és kész is a levesünk.
Pirított magokkal, vagy pirítóssal tálaljuk! :)
Tisztán, tudatosan!
Ani
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése