A makrobiotikus táplálkozás egyik alappillére a napi zöld tea fogyasztás. A hangsúly természetesen az alacsony koffeintartamú fajtákon van, ezek többnyire a japán pörkölt zöld teák.
A bancha tea ideje februártól áprilisig tart. A télben megfáradt szervezetünk újjáélesztése ekkor történik, amihez nagy segítséget nyújthat ennek a sárgás-zöldes színű, karakteres ízű teának a főzete. A levelekből nyert ital tulajdonképpen egészségvédő és emésztést segítő hatással bír.
Fogyasszuk egészséggel:
![<e:Thumbnail url="/files/Képek/bancha_tea.jpg" align="block" />](http://admin.freeblog.hu/system/thumbnail?url=http://biovilag.freeblog.hu/files/K%C3%A9pek/bancha_tea.jpg)
Ildi
2010. február
A bancha tea ideje februártól áprilisig tart. A télben megfáradt szervezetünk újjáélesztése ekkor történik, amihez nagy segítséget nyújthat ennek a sárgás-zöldes színű, karakteres ízű teának a főzete. A levelekből nyert ital tulajdonképpen egészségvédő és emésztést segítő hatással bír.
Fogyasszuk egészséggel:
![<e:Thumbnail url="/files/Képek/bancha_tea.jpg" align="block" />](http://admin.freeblog.hu/system/thumbnail?url=http://biovilag.freeblog.hu/files/K%C3%A9pek/bancha_tea.jpg)
Ildi
2010. február
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése