Biztosan sokan vannak, akik már legalább egyszer kipróbálták a bögrés sütit. Igazából akkor érdemes elővenni a receptet, mikor gyorsan szükség van valami édesre, amikor "majdbelepusztulunk" a nassolási vágyba.
![](http://biovilag.freeblog.hu/files/K%C3%A9pek/bogressuti.jpg)
Hozzávalók:
3 bögre teljeskiőrlésű búzaliszt
1/2 bögre rizsszirup
2 bögre 100%-os narancslé
1 bögre darált dió
2-3 evőkanál hidegensajtolt olaj
1/2 bögre mazsola
1/2 csomag sütőpor
1. Az összes hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban.
2. A tepsit béleljük kis sütőpapírral, majd a masszát simítsuk bele és előmelegített sütőben kb. 30 percig süssük. Villapróbával ellenőrízzük, hogy átsült-e kellően a tészta.
Ildi :-)
2010. május
![](http://biovilag.freeblog.hu/files/K%C3%A9pek/bogressuti.jpg)
Hozzávalók:
3 bögre teljeskiőrlésű búzaliszt
1/2 bögre rizsszirup
2 bögre 100%-os narancslé
1 bögre darált dió
2-3 evőkanál hidegensajtolt olaj
1/2 bögre mazsola
1/2 csomag sütőpor
1. Az összes hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban.
2. A tepsit béleljük kis sütőpapírral, majd a masszát simítsuk bele és előmelegített sütőben kb. 30 percig süssük. Villapróbával ellenőrízzük, hogy átsült-e kellően a tészta.
Ildi :-)
2010. május
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése